Atina Turu Türk Havayolları ile 3 Gece 4 Gün ATH-ATH FL001
3 gün, Atina Turu Türk Havayolları ile 3 Gece 4 Gün ATH-ATH FL001 turumuz- 3 Günlük Program
- Yunanistan Turları
- Yunanistan
TUR PROGRAMI:
1.Gün İSTANBUL – ATİNA
İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan üç saat önce buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Atina’ya gerçekleşecek uçuşumuzun ardından, havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. Gerçekleşecek transferimizin ardından otelinize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.
2. Gün ATİNA
Otelde alacağımız kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz transfer görevlisi ile görüşerek ekstra turlara katılabilirler. Konaklama otelimizde.
3. Gün ATİNA
Otelde alacağımız kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz transfer görevlisi ile görüşerek ekstra turlara katılabilirler. Konaklama otelimizde.
4. Gün ATİNA – İSTANBUL
Otelde alacağımız kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı. Ardından transfer görevlisinin belirteceği saatte havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. İstanbul Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.
UÇUŞ DETAYLARI
TK1843 ISTATH 11:50 12:20
TK1850 ATHIST 13:10 15:45
— Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul (IST) Atina (ATH) gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti
— Havalimanı vergileri
— 4* şehir merkezi otellerde 3 gece oda & kahvaltı konaklama
— Alan-otel-alan transferleri
— Turist şehir vergileri
— TURSAB mesleki sorumluluk sigortası
HARİÇ OLANLAR:
— Vize ücreti, servis bedeli
— Seyahat sağlık sigortası
— Programda belirtilmeyen öğle ve akşam yemekleri
— Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
— Yurt dışı çıkış harcı bedeli
— Şoför tipleri 10 Euro/ kişi başı (isteğe bağlı)
İPTAL POLİTİKASI:
İptal ve iade şartları